Evas Floristtjänst

Växtskötsel

Vår tjänst växtskötsel gör det till den enklaste sak i världen. Vi inreder kontoret med växter efter dina önskemål, dessutom vårdar vi växterna – allt för att du ska slippa passning och besvär. Teckna ett skötselavtal med oss och kontoret kommer frodas av grönska och trivsel!

Prenumeration på snittblommor

Har du en receptionsdisk som känns trist och tråkig, eller ett personalrum som behöver lite ny energi? Vi levererar färska snittblommor till ditt kontor varje vecka. Upplev skillnaden!

Vårda dina kunder och din personal genom den glädje fräscha snittblommor skänker. Blomsterarrangemangen anpassas efter er interiör och den känsla ni vill förmedla. Vi väljer färger och stil som harmonierar med ert företag och den plats blommorna ska placeras på. Leverans sker varje vecka eller efter era önskemål.

Trädgårdsarbete

Önskar du hjälp med trädgårdsplanering och plantering?
Vi beskär träd, rensar ogräs, planerar och planterar om rabatter. Genom våra hushållsnära tjänster får du dessutom dra av halva kostnaden i deklarationen. Vi hjälper dig med gärna med enstaka projekt eller löpande skötsel.

Löpande skötsel

Ibland finns varken tid eller ork att ta hand om det ofta tunga trädgårdsarbetet. Om du ändå önskar en vacker och välskött trädgård tar vi gärna hand om den genom löpande skötsel.
Vi erbjuder gräsklippning, ogräsrensning, plantering av växter, höst – och vårstädning, jordförbättring – och kantskärning av rabatter, beskärning samt häckklippning. Har du ytterligare önskemål kan vi säkert hjälpa dig med det också.>


Evas Floristtjänst | Tel. 0707-351735 | info@evasfloristtjanst.se